Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie skutecznie zarobic mając drophack?

darkmagcian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdy wyjdzie jakiś drophack który działa na PLu chciałbym się wam poradzić gdzie można najefektywniej kraść drop aby najwięcej zarobić.Dodam,że posiadam woja body i gdybym aure od kogoś zdobył co mam robić czytać czy nie?Bo aura jest najwięcej warta a jak przeczytam to za dużo nie będę zarabiał...

Opublikowano

To rób według swojego uznania , ja bym rozwijał swoją postać. A drop kraść to chyba M2 metki , ew. w lesie ale tam też kokosów nigdy nie ma ;]

Like :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Szczerze, juz wiecej zarobisz samemu dropiac na metkach niz chodzach na dh. Rozwalenie metka trwa ok. 1-3minuty, bedziesz za kims biegac i czekal az rozwali? :/

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Najlepiej tak zarobić szukając metka w lesie i pisząc, że jest i podajesz kordy. Ktoś przyjedzie, ubiję i masz drop. Ale tak jak mówią up, bardziej zarobisz samemu dropiąc

Legenda
Opublikowano

Tam gdzie jest najwięcej ludzi czyli M2 na metki, orki, red las, a najlepszym sposobem to dostać się na event.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Proponuje dolinie lub sohan. W M2 nie ma sensu krasc dropu bo zadko leci cos cennego. Najbardziej oplacalna jest Gora Sohan bo tam czesto leca kamyki z metkow diabla ( znajduja sie na srodku mapy w okolicach teleportera) ale czasmi trzeba dlugo czekac za kims kto rozbije metka albo po prostu jakis inny cziter sciagnie drop przed toba. Warto krasc w dolinie bo tam jest naj wiecej metinow i mozna spotkac wodza orkow, lecz niestety tam tez jest konkurencja (zwłaszcza na tych nowszych serwerach typu s24-26). Odradzam ci krasc drop w Red Lesie / Lesie i na ognistej ziemi bo GM ma liste graczy z Lv'lami i jak zobacza jakiegos 1lv to na 100% ban. Jesli masz postac z ok. 30lv lub wyzszym i w miare ogarniete eq to zdecydowanie szybciej zarobisz ta kase samemu dropiac na metinach/ ezotach/ Bestach a jesli masz kase na eq na niski lv do warto zrobic postac 15-20lv i isc do M3 ( leca tam bronie na 30lv )

Myśle, że pomogłem i licze na Like'a :)

Ps. Wybacz jesli sa jakies błedy ale jestem juz zmeczony....

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Czerwony las odpada bo tam bardzo trudno znaleźć metka nawet takiego którego ktoś bije.

Sądzę że metki pod świątynią będą dobre bo jest ich dużo i cały czas ktoś bije.

HBV27j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...